Во секое време вие сте наш приоритет

Алтрасат 2000

Брза инсталација во само 4 чекори

1

Обратете се во нашиот центар или испратете ни порака за приклучок на нашата e-mail адреса

2

Нашите служби ќе Ве контактираат за закажување термин за приклучок

3

Лице од техничка служба доаѓа во вашиот дом во рок од 2 дена

4

Гледајте ТВ и сурфајте безгрижно

За нас

Алтрасат 2000 бележи 20 години успешна кариера во охридскиот регион. Од самиот почеток, движечко мото е да создаваме пријатели, не само клиенти.  И на наше огромно задоволство ве стекнавме навистина многу и продолжуваме да го правиме тоа.

За таа цел, потребите и желбите на секој од вас се приоритет на нашиот љубезен персонал и стручните технички тимови. Нудиме најголема флексибилност и достапност во секое време. Нашата конкурентност на пазарот ја претставуваат не само професионалниот однос, туку и најприфатливите цени, услуги со врвен квалитет и внимателно избраниот репертоар на канали.

Ве поврзуваме со свет на нови можности!

Станете и Вие дел од Алтрасат фамилијата!
20години

НИЕ НЕ СОЗДАВАМЕ КЛИЕНТИ

СОЗДАВАМЕ ПРИЈАТЕЛИ

Најпродавани Пакети

Интернет

640 ден.

месечно

Телевизија

650 ден.

месечно

Телефонија

180 ден.

месечно

Контактирајте нѐ!

Бул. Македонски Просветители б.б.
ТЦ Охриѓанка 2 кат
6000 Охрид

Понеделник - Сабота 08:30 - 15:30

contact@altrasat2000.mk